maanantai 6. joulukuuta 2010

Valkosuklaajuustokakku glögi-vadelmakillteellä

Pikkujouluihin tein tämän "juustokakun". Jouluista makua torttu sai pohjan kanelista ja kiilteen glögistä. Pohjaan käytin hapankorppuja (koska keksejä en muistanut ostaa) jotka antoivat pohjalle viljaisen maun. 



Pohja:
Hapankorppuja muruina
kanelia
tomusokeria
voita sulana

Täyte:
1 levy pandan valkosuklaata
1 flora vispi
1 sunnuntai vanilja rahkavalmiste
4 liivatetta
tilkka sitruunamehua

Kiille:
pari desiä glögitiivistettä
muutama liivate (en enää muista monta laitoin)
ehkä desi pakaste vadelmia

koristeena valkosuklaata rouheena

2 kommenttia:

  1. Ah, tämä on niin hyvää. Kiva idea laittaa vadelmia kiilteen kaveriksi :D Hyvää uutta vuotta 2011!

    VastaaPoista