Valkosuklaata, kinuskia ja kaakao-kahvikakkua - siitä on tämä reilun kokoinen isänpäivän herkkukakku tehty. Ohje on muuten gluteeniton.
Pohja:
2 munaa
0.75 dl sokeria
1 dl perunajauhoa
0.5 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
Täyte:
2 prk flora vispi vaahtona
200g maustamaton tuorejuusto hyla
1 prk ranskankerma hyla
1.5 levyä pandan valkoista suklaata
6 liivatetta
2 tl sitruunamehutiivistettä
tilkka kiehuvaa vettä
Kostutus:
maitokahvia
Pohjan päälle ennen juustokermamassaa:
2/3 tölkkiä kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia (tämän voi jättää pois, alkoi nimittäin valumaan ikävästi rengasvuoan poistamisen jälkeen!)
Koristeluun tummaa suklaata 5 palaa. Koristeluihin idean sain Kinuskikissalta (http://www.kinuskikissa.fi/isanpaivan-suklaa-kinuskiyllatys/)
Oi kuinka herttaiset kätösten jäljet!
VastaaPoista