maanantai 15. marraskuuta 2010

Paksu espanjalainen kaakao

Ihanan herkullisen suklaista kaakaota/kiisseliä


3 annosta

5 dl maitoa
125 g suklaata
2 rkl maizenaa
sokeria sillai mukavasti
koristeluun kermavaahtoa

Mittaa suklaa ja puolet maidosta kattilaan. Lämmitä kunnes suklaa on sulanut. Sekoita toisessa kulhossa maissitärkkelys ja loput maidosta. Kaada seos suklaamaidon joukkoon. Kuumenna miedolla lämmöllä samalla sekoittaen kunnes seos sakenee (3-5 min). Tsekkaa maku ja lissä sokeria jos tarvitsee. Koristele kermavaahdolla.

2 kommenttia:

  1. Mitä maizena on ja missä kohti se lisättiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempimyöhäänkuineisilloinkaan27. huhtikuuta 2015 klo 12.35

      Maizena on tuo maissitärkkelys. http://www.unileverfoodsolutions.fi/tuotteet-tuotemerkit/tuotemerkkimme/maizena/show/1578-3890-0-311313.Maizena_maissitaerkkelys_25_kg.html

      Poista